Lol, nyt kokataan! -vlogin toisessa osassa leivotaan koko kansan Jari ”Bull” Mentulan nimikkoleivos.
Lämpimästi tervetuloa Inkerin ja Vilman keittiöön! Tällä kertaa työn alla on Tonnibulla, Chef Santerin luoma tuhti jälkiruokaresepti, jonka hän on loihtinut Suomen tunnetuimman salimaken Jari ”Bull” Mentulan nimikkoherkuksi. Riittävätkö Chef Inkerin muskelit päihittämään tämän haastavan reseptin? Sen näet videolta!
Tonnibulla de Mentula á la Chef Santeri
Noin 8 hengelle tai yhdelle bodarille
Mousse:
1 levy valkosuklaata
2 dl kermaa
2 prk mascarponea
1 vaniljatangon siemenet tai veitsenkärjellinen vaniljajauhetta
Lisäksi tarvitset:
mantelilastuja
hapanta kirsikkahilloa
tummaa rommia
1 pullapitkon tai pullia
2 dl kermaa
veitsenkärjellinen vaniljajauhetta
Resepti on alunperin julkaistu Aamulehdessä.
Kommentit on suljettu.