Näin Peto on irti syntyi

Antti Tuiskun Peto on irti syntyi, kun puolialastomat miehet jorasivat viinipäissään biisinkirjoitusreissulla työpäivän päätteeksi. Tämän ja monta muuta mielenkiintoista tarinaa kertoo musiikkituottaja Jurek.

Jurek Reunamäki vieraili Kaupunkiradion Perjantai!-ohjelmassa viime maanantaina. Jurek on musiikkituottaja, säveltäjä sekä sanoittaja, ja hän oli mukana työstämässä Antti Tuiskun menestynyttä En kommentoi -albumia.

Haastattelussa Jurek kertoo muun muassa, miten hittisingle Peto on irti syntyi ja kuinka Michael Monroeta yritettiin saada vierailemaan kyseiselle kappaleelle.

Lopulta Jurek intoutuu suunnittelemaan Perjantain juontajille kesäbiisiä nimeltä Rilluntai.

jaa artikkeli:Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest


Kommentit on suljettu.