The Finn Downunder – vastuullinen viininkaataja

Vastuullinen viininkaataja tässä terve. Arvaatkos, miten kävi työhaastattelun kanssa? Joko nappasi?  Työnhaun ohessa olen tutustunut Melbournen lähiympäristöön, niin kuin working holiday -viisumiin kuuluu ja bongaillut koalia.

Satu Koistinen lähti metsästämään työharjoittelupaikkaa niinkin läheltä kuin Australiasta. Hän pitää Australian seikkailustaan vlogia, joka ilmestyy parin viikon välein Taajuudessa. Vlogin kaikki jaksot voi katsoa täältä.

Satu on Metropolia Ammattikorkeakoulun radio- ja televisiotuotannon kolmannen vuosikurssin opiskelija. Voit vinkata hänelle työpaikoista osoitteeseen satu.koistinen@metropolia.fi

finndownunder_pieni

jaa artikkeli:Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest


Kommentit on suljettu.