Turun ydintä etsimässä

Podcastit Kaupunkiradion Perjantai! -ohjelman eeppisestä Turku-teemalähetyksestä ovat täällä! Eetu, Jere ja Joska lähtivät selvittämään Turun ja turkulaisuuden ydintä. Lähetyksessä soitettiin myös myyntimies Jethrolle sekä haastateltiin nousussa olevan Sima-yhtyeen Jussi Tiaista.

Kaupunkiradion Perjantai! lähti päiväreissulle Turkuun. Matkan varrella pojat eksyivät muun muassa ravintola Kouluun, jonka loistava baarimestari Teemu Artukka selvensi turkulaisuuden syvintä olemusta. Turusta löytyi myös legendaarisen jääkiekkovalmentajan Hannu Jortikan kultainen takki.

Turku-teemalähetys kuului Kaupunkiradion taajuudella torstaina 31.3. Teeman kunniaksi Perjantai! soitti myyntimies Jethro Rostedtille, joka kertoi, että muuttaisi Lahteen, jos Turusta olisi lähdettävä.

Studioon ahtautui turkulaisen bailupopin suunnannäyttäjä Sima-yhtye, jonka toinen keulakuva Jussi Tiainen on kotoisin melkein Turusta. Eli Maskusta. Tai ehkä sittenkin Raisiosta. Mene ja tiedä.

Siman seuraava keikka Helsingissä on lauantaina 9. huhtikuuta Korjaamolla.

jaa artikkeli:Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest


Kommentit on suljettu.