Taajuus

Taajuus tarjoaa monipuolista mediasisältöä ja kiinnostavia mielipiteitä. Vlogeja, kolumneja, jatkotarinoita, mitä tahansa!

Taajuus on verkkomedia, joka käsittelee rintarinnan uskontoa ja urheilua, kauneusihanteita ja maahanmuuttajia, musiikkia ja ponityttöjä, politiikkaa ja mustikoita. Toimituksen kokoonpano vaihtelee lukukausittain, mutta koostuu toistuvasti nuorista aikuisista. Julkaisu on poliittisesti ja ideologisesti riippumaton.

Taajuus ilmestyi verkkoon ensimmäisen kerran vuonna 2010. Siitä lähtien sen sivuilla valtaa ovat käyttäneet Metropolian medianomi-opiskelijat. Sivuilla on nähty pitkiä artikkeleita, sadoittain kolumneja, dokumentteja, kurssiharjoituksia, kuunnelmia, kuvakollaaseja ja kaikkea mahdollista muuta, mitä mediaan rakastuneet nuoret aikuiset ovat aikaiseksi saaneet.

Vuoden 2016 päätoimittajana toimii Joska Saarinen ja AD:na Nina Leppänen. Metropolia Ammattikorkeakoulun vastuuopettaja on Minna Kilpeläinen. Sähköpostit etunimi.sukunimi@metropolia.fi

kuvituskuva2

Haluaisitko tehdä Taajuutta kanssamme?

Jos opiskelet tai työskentelet Metropolia Ammattikorkeakoulussa, olet tervetullut mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse päätoimittajaan (joska.saarinen@metropolia.fi) tai lähetä oma juttuideasi/valmis juttusi sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.


Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti *

Liitä tiedosto

(max 2mt)